werking_5b7fa16001814_phpyorN26

Werking

No place like home!

Elke katteneigenaar weet dat katten niet graag verhuisd worden. Soms valt daar nu eenmaal niet veel aan te doen. Om de katten toch een beetje een thuisgevoel te geven, hebben wij ons pension ernaar ingericht: vensterbanken, zetels en kasten, krabpalen, plankjes aan de muren en een overdekte buitenren vervolledigen het geheel. 

Elke kat krijgt bij het binnenkomen een privéverblijf waarin hij/zij een ligplaats heeft, een krabpaal, een voer- en drinkbakje, een hangmat en een kattenbak. Die kennels komen uit op een gezamelijke leefruimte vol krabpalen en ontwijkmogelijkheden. De eerste dagen zijn voor de kat altijd spannend want er lopen katten rond die eens komen snuffelen en alle geuren zijn nieuw. Als we zien dat de kat eet en drinkt (en dat de stress dus niet overheerst) en hij/zij geeft aan er klaar voor te zijn om tot de groep toe te treden, wordt de kennel geopend. Vanaf dan mag hij/zij rondlopen. Luieren in de zetel, op een stoel, op de vensterbank of buiten naar de vogeltjes kijken en in het gras gaan liggen, het kan hier allemaal!

Etenstijd!

Vanwege het grote belang van de verteerbaarheid van kattenbrokken op het urinaire stelsel, voeden wij hen enkel met premium voeding, bij ons is dit ProPlan. Ook voor onze eigen katten staat dat op het menu. Er zijn verschillende eetstations voor de logées en in de buitenren is een kleine vijver met drinkfontein.

De vogel uit de boom kijken

Sneeuw, zon of regen, veel katten gaan in elk seizoen graag buiten een kijkje nemen. In de overdekte buitenren kan dit dan ook in elk seizoen zonder dat ze nat worden of in de blakende zon liggen. De overdekte buitenren is ook voorzien van diverse ligplaatsen zodat verschillende katten er ongestoord kunnen wegdromen over hoe heerlijk dat vogeltje in die boom zou smaken. Ook katten die liever van binnen naar buiten kijken komen aan hun trekken want de leefruimte is voorzien van drie grote ramen met vensterbanken waarop ze  kunnen luieren of in het zonnetje liggen.

werking_5b7fa1a8f16f0_phprgWFts
werking_5b7fa1a8f10e6_phpFH1ac1

Heeft u een vraag?

Contacteer ons vrijblijvend